Mityba gimusiems po Avino ženklu

  • on 10 kovo, 2017
  • Patinka!
Maistas gimusiems po Avino ženklu
Pati silpniausia Avino vieta – galva, jiems reikalingas toks maistas, kuris stimuliuotų smegenų ląsteles. Kad maisto racionas būtų sveikas, į jį būtinai turi įeiti grūdiniai augalai, tokie kaip: kviečių, selenų, miežių sėklos, sorų, grikių kruopos, pupelės ir kiti ankštiniai augalai. Taip pat naudinga į racioną įtraukti vaisius ir daržoves: kopūstus, morkas, burokėlius, ropes, pupeles, ridikus, žirnelius, obuolius, bananus ir įvairius citrusinius vaisius. Iš augalinių maisto produktų galima paminėti ir riešutus: Avinui tinka migdolai ir pistacijos.
Papildyti maisto meniu reikėtų aronijos, erškėtuogių, gudobelės, mėlynių ir šaltalankių sultimis. Šių uogų sultys mažina protinį nuovargį ir juose yra daug vitaminų, kurių Avinui reikia kiekvieną dieną, o ypač – pavasarį. Be to šio zodiako ženklo atstovai yra labai judrūs ir nuolat išeikvoja daug energijos, todėl visada reikia fosforo, todėl jiems yra naudinga žuvis. Iš pieno produktų, geriausia rinktis sūrius ir varškę.
Kadangi Avinas pasižymi padidintu jautrumu, jam ne rekomenduojama naudoti stimuliuojančius gėrimus: kavą, stiprią arbatą ir stipriųjų alkoholinių gėrimų. Taip pat iš raciono verta pašalinti jautieną ir ėrieną (bet kokią tamsią mėsą), konservuotus maisto produktus (įskaitant ir žuvį), cukrų, vietoj jo geriau naudoti medų. Vakarieniauti ne vėliau, kaip dviem valandom iki miego.
Article Categories:
Horoskopas

Parašykite komentarą

Nepraleisk! receptų ..