Mityba gimusiems po Vėžio ženklu

  • on 10 kovo, 2017
  • Patinka!
Maistas gimusiems po Vėžio ženklu
Daugelis Vėžių yra gurmanai, bet dėl ​​padidėjusio jautrumo skrandyje, žarnyne ir kepenyse jie turi labai atsakingas rinkti savo kasdieninį meniu. Maistas ir gėrimai, kurie didina rūgštingumą skrandyje yra netinkami. Visi alkoholiniai gėrimai yra kenksmingi, o ypač alaus. Vėžiams naudingi yra visi pieno produktai, taip pat ir žuvis – geriau auganti upėse, nes joje yra mažesnis druskos kiekis. Labai gerai jei į pietų meniu yra įtraukta sriuba. Pusryčiams geriausiai tinka įvairių grūdų ir kruopų košės, o ypač avižinė košė. Iš daržovių naudingiausios yra cukinijos ir agurkai.
Patartina kuo mažiau valgyti viskas kas yra kepta ar rūkyta. Mėsą ir žuvį geriau tušinti arba virti. Venkite valgyti tamsią mėsą (jautienos, avienos). Jūros gėrybės: moliuskai, krabai, krevetės – gali sukelti alergines reakcijas.
Vėžiams po valgio nerekomenduojama gerti saldžią arbatą. Jei yra žemas kraujo spaudimas retkarčiais verta pasimėgauti kava. Organizmo valymui verta išgerti stiklinę šalto vandens ant tuščio skrandžio ir prieš miegą. Vėžiams rekomenduojama melisos arbata.
Article Categories:
Horoskopas

Parašykite komentarą

Nepraleisk! receptų ..